Hieronder vind je de data voor onze groepsreizen.  Als je kiest voor een individuele of “op maat” reis kun je uiteraard zelf een datum bepalen, vandaar de tips voor de beste periode voor een dergelijke reis. Besef wel dat diverse reizen gebonden zijn aan een bepaald seizoen, zo kun je de hoogste passen van de Canadian Rockies bijvoorbeeld het best van juni t/m september doen en is het in de Australische outback verstandig niet in de volle zomer te rijden.

Open de reisplanner

“Ik zal BikerTrails zeker aanraden bij bevriende motorrijders, de reis was zeer de moeite waard en de reisleiding was uitstekend. ”

Henk dammer, Australie Outback & Tasmanie 2017

“Helemaal fantastisch, een droomtrip die beter is geworden als gehoopt. De combinatie tussen natuur en cultuur is geweldig. Contact was prettig en goed, alles was prima geregeld, reisleiding was aangenaam en kundig.”

Peter van Hoogstraten, Canada / USA Nova Scotia 2014

“De reis was super, moet je echt doen voor de natuur/omgeving en het rijden. Reisleiding was helemaal prima, Maarten is enthousiast en probeert er elke dag het maximale uit te halen voor de groep.”

Annemiek Dompeling, Canada / USA Nova Scotia 2015

“Goede kwaliteit van service, diversiteit van activiteiten. Reisleiding heel aangenaam en vriendelijk, goed georganiseerd en communicatief.”

Renata Stankiewicz , Canada / USA Rocky Mountains 2011
“Reisleider Maarten is zeer gedreven en doet heel veel moeite om het een ieder naar de zin te maken. Hij is duidelijk meer dan een standaard reisleider. Dit is absoluut een pre voor een reis met BikerTrails.”
Dick Dompeling, Canada / USA Rocky Mountains 2011