MAATWERK-REIZEN

Al jarenlang die droom om met een clubje vrienden op de motor een land of gebied te verkennen? BikerTrails heeft zich in de loop van de jaren gespecialiseerd in het opzetten van “op maat” motorreizen.

In een persoonlijk gesprek inventariseren we de wensen en gaan vervolgens aan de slag om een reis in alle facetten tot in de puntjes te organiseren. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk…..een tour door de Canadian rockies met op het eind een familiebezoek in Calgary en dan op de terugweg een stop in de wereldstad Chicago in combinatie met een bezoek aan de Harley Davidson fabrieken…….wij kunnen het allemaal regelen. Of denk aan een motoreis over het zuider eiland van Nieuw Zeeland, gevolgd door een campertrip op het noordelijk deel van dat land. Om de lange reis te breken plannen we een 3 daagse stopover in Hong Kong of Singapore of een weekje ultiem tropisch Tahiti…….

Natuurlijk zijn ook combinaties mogelijk met onze groepsreizen. Sluit eerst aan bij een van onze vele groepsreizen en plak er vervolgens een eigen programma aan vast. Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden en ideeën die we hebben, geheid dat daar iets heel moois uit komt.

BESTEMMINGEN

BikerTrails is specialist op het gebied van avontuurlijke “ on road” motorreizen.
Op dit moment bieden we reizen aan in Amerika, Canada, Zuid-Afrika, Cuba, Nieuw Zeeland en Australië……hou ons aanbod in de gaten, er komen regelmatig nieuwe bestemmingen bij!