Individuele reizen

Toch maar liever je eigen plan trekken? Met je partner of vader en zoon die mooie motorreis beleven…….ook dat kan uiteraard bij BikerTrails. Wij zorgen voor alle voorbereidingen om dit avontuur vlekkeloos te laten verlopen. Je hebt de keuze uit twee mogelijkheden. Vrijwel alle bestemmingen in ons groepsreizen programma (met uitzondering van Cuba, deze kun je alleen als groepsreis boeken) kun je op individuele basis boeken. Wil je onbekommerd op pad dan boeken wij alle hotels voor je en hoef je daar geen tijd/zorg aan te besteden. Wel zo makkelijk zodat je al je tijd hebt om lekker te genieten.

De uitgekookte routes die wij in de loop van de jaren ontwikkeld hebben staan dan tot je beschikking. Wil je toch nog meer vrijheid dat regel je de hotels onderweg zelf. Als je toch maar met z’n tweeën bent is dat vaak niet zo’n probleem om last minute een hotel binnen te stappen. Wat we vaak wel doen dan is het eerste hotel voor je boeken, wel zo prettig als je aankomt na een lange vlucht.

Wat zij de voordelen van een individuele motorreis met BikerTrails:

  • BikerTrails heeft meer dan 20 jaar kennis van landen, routes en de bezienswaardigheden.

  • Alles word tot in de puntjes geregeld, wat voor jullie overblijft is heerlijk rijden en genieten. Wij boeken een vliegticket voor je, er staat een motor voor je klaar en als je dat kiest reserveren we alle hotels. Maar ook die rondvlucht met helikopter boven Grand Canyon kunnen we voor je boeken…..kortom jullie wensen zijn onze uitdagingen.

  • Met een individuele reis heb je de ultieme vrijheid om je route te bepalen, je planning en stops voor de dag te maken.

BESTEMMINGEN

BikerTrails is specialist op het gebied van avontuurlijke “ on road” motorreizen.
Op dit moment bieden we reizen aan in Amerika, Canada, Zuid-Afrika, Cuba, Nieuw Zeeland en Australië……hou ons aanbod in de gaten, er komen regelmatig nieuwe bestemmingen bij!