WIE ZIJN WIJ?

Altijd al gedroomd van die ene ultieme motorreis, die reis die “een keer gaat gebeuren”. Op een denderende Harley over die eindeloze weg door de Mojave woestijn in California, wegdromen op een allroad BMW op de spectaculaire kustweg bij Kaap de goede hoop in Zuid Afrika of genieten van ontelbare bochten en het perfect asfalt in het binnenland van Tasmanië in Australië… BikerTrails heeft alles in huis om te zorgen dat dit avontuur een  onvergetelijke ervaring wordt.

BikerTrails is met meer dan 20  jaar ervaring,  specialist op het gebied van het organiseren van avontuurlijke motorreizen naar verre bestemmingen. Sluit aan bij een tot in de puntjes verzorgde groepsreis of kies voor de vrijheid van een individuele motorreis en laat ons alles voor je regelen. Heb je al een eigen clubje bij elkaar en hele specifieke plannen…..geen probleem, BikerTrails maakt een “op maat” programma geheel afgestemd op jullie wensen.

ONTSTAAN BIKERTRAILS

Eigenaar Maarten van Heist begon in de zomer van 1995 met het begeleiden van motorreizen in Amerika. In de 6 jaar dat hij voor het bedrijf Custom Tours op pad was, heeft hij vele tientallen reizen begeleid in alle uithoeken van de VS. Toen Custom tours ophield te bestaan, kwamen veel oud deelnemers met de vraag of zij nog steeds een reis konden boeken. Dit resulteerde in het ontstaan van Gecko Active Motorreizen. Het oud klantenbestand van Custom tours werd gestaag uitgebreid met nieuw deelnemers…….mond-tot-mond reclame is nog steeds onze beste verkoper! Enkele jaren geleden werd een samenwerking aangegaan met MotorTrails: specialist op het gebied van avontuurlijke en vooral “off road” motorreizen naar niet alledaagse landen. Onder de naam BikerTrails boden wij “on road” motorreizen aan naar meer westerse landen…….bij BikerTrails blijven we dus op de verharde weg. Vanaf de zomer van 2017 is BikerTrails geheel zelfstandig gegaan.

ONZE PASSIE

En als je dan eenmaal het motorreis-virus in je bloed hebt… laat het je niet meer los!

Eigenaar Maarten van Heist is gepassioneerd over motorrijden, reizen en mensen… de ideale combinatie voor dit vak. Bij BikerTrails is het motorrijden een fantastische middel om een land op een hele mooie manier te beleven. Op de motor kijk je niet naar een film, maar zit je er middenin… je ruikt de omgeving, ziet een regenbui aankomen, hoort die trein in de woestijn van achteren naderen… de beleving is zeer intens. Wij beseffen bij BikerTrails dat voor veel mensen zo’n motorreis een ultieme droom is. Iets dat je wellicht maar één keer doet. We zien het dan ook elke keer weer als een uitdaging om die reis tot in de puntjes te verzorgen. Elk detail telt mee. Een goed verzorgde picknicklunch op die mooiste plek in het natuurpark, net even zorgen dat we met zonondergang Las Vegas binnenrijden of ver vooraf die helikoptervlucht boven Grand Canyon al reserveren op het tijdstip dat het ons uitkomt… wij gaan altijd voor die “extra mile”! Reisleiders bij BikerTrails zijn vakmensen, gedreven en enthousiast en altijd de goede balans tussen reisbegeleiden en leiden in acht nemend. Veiligheid staat zeer hoog in het vaandel.

HET BIKERTRAILS TEAM

Maarten van Heist
Maarten van HeistEigenaar / reisleider
Elien Krechting
Elien KrechtingReisbegeleiding / sales / promotie
Paul Kuiper
Paul KuiperReisbegeleiding
Richard Batteram
Richard BatteramReisbegeleiding
Erik den Oudendammer
Erik den OudendammerReisbegeleiding
Rob Finster
Rob FinsterReisbegeleiding / sales / promotie
Paul van Wamel
Paul van WamelReisleider